KimMathiasen

Om mig

Mit navn er Kim Mathiasen. Jeg har taget en kandidatgrad i psykologi fra Århus Universitet, som jeg afsluttede 2004. Jeg er altså Cand. Psych. og er derfor psykolog for at være helt korrekt. Jeg har altid været interesseret i kognitiv psykologi og særligt studeret angst, stress og depression.

Efter afslutningen af mit studie tog jeg til Norge for at arbejde i psykiatrien deroppe, hvor jeg havde særligt gode muligheder for efteruddannelse. Her tog jeg bla. en 2-årig efteruddannelse i kognitiv adfærdsterapi. I Norge arbejdede jeg også med fysisk trænings indvirkning på depression og angst.

Efter jeg kom tilbage til Danmark har jeg arbejdet på Studenterrådgivningen i Århus, hvor jeg hjælper studerende, som har fået psykiske problemer, der truer med at gå ud over deres studier på forskellig måde.

Jeg har sideløbende både i Norge og Danmark arbejdet for mig selv ved siden af. I starten bestod dette primært i at hjælpe personer, som var gået ned med stress. Siden har det været meget bredere, men primært depression, angst og stress. Desuden er jeg blevet mere og mere brugt til foredrag og seminarer om mange forskellige emner indenfor psykologi – bla. eksamensangst, stress og livsglæde.


PSYKOLOG Kim Mathiasen TLF 61677747 EMAIL info@kimmathiasen.dk
Medlem af Dansk Psykologforening og SAKT - Selskab for Adfærds og Kognitiv Terapi.

Kim Mathiasen tilbyder også online kurser rettet mod panikangst på hjemmesiden www.GodStart.nu

© 2007 www.kimmathiasen.dk
Webdesign: www.rasmusknabe.com