Konsultation

Mit navn er Kim Mathiasen og jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet. Jeg har arbejdet både i Danmark og i udlandet og både indenfor psykiatrien, ved Studenterrådgivningen og privat, hvor jeg også i det seneste er blevet brugt mere og mere til foredrag om behandling, arbejdsmiljø og stress. Herudover har jeg en 2-årig efteruddannelse i behandling med kognitiv adfærdsterapi.

Min konsultation ligger midt i Århus C lige ved rådhuspladsen.

Her på min side kan du finde information både om mig, kognitiv adfærdsterapi og nogle af de mest hyppige lidelser jeg får henvendelser omkring. Men selvfølgelig er det forskelligt fra person til person hvordan man har det og derfor også hvordan vi skal gribe det an. Denne individuelle forskel lægger jeg stor vægt på, og ligeledes åbenhed og gennemsigtighed i behandlingen, sådan at du kan føle dig tryg ved det.

Det at have psykiske problemer kan være meget smertefuldt og have store konsekvenser for ens liv. Men det er heldigvis noget, der kan gøres noget ved – man behøver ikke at have det sådan! Det kan blive bedre!


PSYKOLOG Kim Mathiasen TLF 61677747 EMAIL info@kimmathiasen.dk
Medlem af Dansk Psykologforening og SAKT - Selskab for Adfærds og Kognitiv Terapi.

Kim Mathiasen tilbyder også online kurser rettet mod panikangst på hjemmesiden www.GodStart.nu

© 2007 www.kimmathiasen.dk
Webdesign: www.rasmusknabe.com